14 Haziran 2016 Salı 13:23
Ford Otosan'a Peryön'den Birincilik Ödülü

İSTANBUL (AA) - Ford Otosan, insan kaynakları uygulamalarıyla Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) tarafından birincilik ödülüne layık görüldü.

Ford Otosan açıklamasına göre PERYÖN, her sene insan kaynakları alanında başarılı uygulamaları ödüllendirmek ve bu alandaki standartlara yön vermek amacıyla "PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri"ni düzenliyor. Ford Otosan, 2016 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri'nde Gelişim Yönetimi, Motivasyon ve Bağlılık, İnsan Gücü Etkinliği kategorilerinde finalist olurken, İnsan Gücü Etkinliği kategorisinde birincilik ödülü aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş, "Dört lokasyonda büyük bir insan kaynakları ekibinin titiz ve özverili çalışmaları ve insan kaynakları vizyon, misyon ve stratejileri çerçevesinde hayata geçirdiğimiz yenilikçi uygulamalarımız bize bu başarıyı getirdi. İnsan kaynakları alanında öncü uygulamalara devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.