03 Mayıs 2016 Salı 17:33
Ford, 'Wings For Life Dünya Koşusu'nun Ana Sponsoru Oldu

Ford, dünya çapındaki sosyal sorumluluk projesi olan Wings for Life Dünya Koşusunun Türkiye'deki ana sponsoru oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyen Ford, omurilik felcinin tedavisine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen dünya çapında bir organizasyonun ana sponsoru oluyor.

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak sağlamak için kurulan Wings For Life Vakfı'nın düzenlediği Dünya Koşusunda Ford Kuga Yakalama Aracı İzmir sokaklarında herkesi bu sosyal sorumluluk projesi için koşmaya davet ediyor.

Ford ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 8 Mayıs 2016'da İzmir'de yapılacak Wings for Life World Run'a dünya çapında bugüne kadar 40'tan fazla lokasyonda 136 bin 677 kişi katılım gösterdi.

7 milyon avroluk bir gelirin elde edildiği organizasyon Türkiye'de ikinci kez, İzmir'de gerçekleştirilecek.

Wings For Life Dünya Koşusunun en önemli özelliği, sabit bir bitiş çizgisinin olmaması.

Yarışa katılan koşucuların yakalamak için başlangıçtan yarım saat sonra harekete geçecek olan Ford Kuga'nın son yarışçıyı da geçmesiyle yarış son bulacak.

Tüm dünya ile aynı anda başlayacak Wings for Life World Run koşusu, İzmir sokaklarında 14.00'te başlayacak ve koşucularının başlamasından yarım saat sonra, Ford Kuga Yakalama Araçları 15 km/s hızla hareket edecek.

Ford Kuga araçlarının yanından geçtiği her koşucu için yarış bitmiş olacak. Yakalanmayan son yarışçı ise Wings for Life World Run'ın galibi olacak.

Bu organizasyonun katılım ücretlerinden elde edilecek olan tüm gelir ise omurilik zedelenmeleri tedavilerine yönelik araştırmalarda kullanılacak.
 

Son Güncelleme: 04.05.2016 12:12
Anahtar Kelimeler:
FordOtomotiv
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.