04 Mayıs 2016 Çarşamba 17:18
Ford'dan 'Her Şey Dahil Finans Paketi'

Ford'un yeni ürünü "Her Şey Dahil Finans Paketi", Ford müşterilerine, satın alacakları Ford modeliyle birlikte FKasko, Ford Güvence Paketi gibi hizmet ve aksesuarları 48 aya varan vadelerle avantajlı geri ödeme fırsatları sunuyor.

Ford'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket devreye aldığı "Her Şey Dahil Finans Paketi" ile, yeni bir Ford modelinin yanında ihtiyaç duyulabilecek tamamlayıcı hizmetleri de kredilendirerek müşterilerine çözüm ortağı oluyor. Paket, Ford müşterilerine, satın alacakları Ford modeliyle birlikte FKasko, Ford Güvence Paketi gibi hizmet ve aksesuarları 48 aya varan vadelerle avantajlı geri ödeme fırsatları sağlıyor.

Açıklamada yer verilen bilgilere göre, Ford müşterileri, araç kredisine ek olarak, hasar durumlarında Ford Yetkili Servisleri'nde uzman personel tarafından orijinal parçalarla onarım sağlayan, dilerse 3 yıllık seçebileceği FKasko'yu, aracın garanti süresinin bitiminde devreye giren ve olası masraflara karşı bütçenizi koruyan Ford Güvence Paketi'ni, aracı daha şık ve fonksiyonel kılacak aksesuarları da araç kredisine dahil edip, 48 aya kadar kredilendirebilecekler.

Örneğin Ford müşterileri, Mayıs ayında Ford Otosan'ın sunduğu destekli kredi kampanyası ile bir Ford Focus'a, yanında seçecekleri 3 yıllık FKasko'ya 36 ay vadeyle aylık ödemelerde sadece 159 liralık fark ödeyerek sahip olabilecek ve 3 yıl boyunca bir daha kasko masrafını düşünmeyecekler.

Üstelik lansmana özel olarak, Mayıs ayı boyunca herhangi bir Ford otomobili alımında Her Şey Dahil Finans Paketi ile kredi kullanan ve FKasko satın alan bir Ford müşterisi, +1 yıllık Ford Güvence paketine ücretsiz sahip olabilecek.

Son Güncelleme: 05.05.2016 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.