30 Mayıs 2016 Pazartesi 14:18
Garanti Bankası 'Markaol' İle Kobi'lerin Yanında

Garanti Bankası, finansmanın yanı sıra KOBİ’lerin iş gelişimine katkı sağlayacak ve marka değerini artıracak desteklerine "MarkaOl" ile devam ediyor.

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, KOBİ’ler, Garanti’nin yeni hizmeti "MarkaOl" ile markalaşma yolunda ihtiyaç duydukları tasarım desteğine kolayca ulaşabiliyor, uzmanlardan ücretsiz danışmanlık alabiliyor.

KOBİ'ler, "Garanti MarkaOl" sayesinde; logo, kurumsal kimlik, marka adı bulunması, maskot, web sitesi tasarımı, ambalaj tasarımı, el ilanı, broşür, katalog, afiş, gazete ilanı tasarımı konularda bilgi ve destek alabiliyor. "www.garanti.com.tr" adresinde yer alan formu doldurduktan sonra "www.idemama.com" üzerinden doğrudan hizmet alanlara indirim uygulanıyor. Geçerli kupon kodu, formun doldurulup başvurunun tamamlanmasının ardından, müşterilerle paylaşılıyor.

“Garanti MarkaOl” kapsamında ayrıca; logo ve amblem arasındaki fark nedir, kurumsal kimlik nedir ve öğeleri nelerdir, sadece logo ve kartvizit yaptırmak yeterli mi, marka ismi nasıl bulunur, tescili nasıl yapılır, matbaaya uygun tasarım ve ambalaj tasarımı nasıl yapılır gibi çok sorulan sorular da cevaplandırılıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, KOBİ’leri sadece finansal ihtiyaçları açısından değil, çalışma koşullarındaki her türlü ihtiyaçları için de desteklediklerini belirterek, "Markalaşma konusunda tasarım danışmanlığı desteği almaları için aracılık ediyoruz. KOBİ’ler, Garanti Bankası’nın iş hayatını kolaylaştırmak hedefiyle sunduğu 'MarkaOl' ile hem tasarım danışmanlığı hizmetinden yararlanacak, hem de merak ettikleri sorulara cevap alabilecek." dedi.

Karadere, "KOBİ’lerin finansmana ulaşmasında ve işletmelerinin sürdürülebilirliğini sağlamasında destek olacak TeşvikBul, ŞirketKur, Teknosor hizmetlerimize, şimdi de 'MarkaOl'u ekledik. KOBİ’lerin önemli bir ihtiyacını karşılayacak 'MarkaOl'u, Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması’nda ödül alan bir kadın girişimcimizin stratejik ortaklığıyla hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Amacımız, KOBİ’lerin, markalaşma ve tasarım konularındaki ihtiyaçları için uzman bir ekipten destek almalarını sağlamak. Çünkü, müşterimiz olsun veya olmasın, çoğu KOBİ’nin buna ayıracak bir kaynağının bulunmadığını biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 31.05.2016 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.