10 Haziran 2016 Cuma 16:03
Garanti Bankası'na 'En İyi Proje Finansmanı Kuruluşu' Ödülü

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, önde gelen finans yayınlarından EMEA Finance tarafından "En İyi Proje Finansmanı Kuruluşu" ödülüne layık görüldü.

Garanti Bankası açıklamasına göre, Banka, EMEA Finance Awards 2015 kapsamında Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) ile Orta ve Doğu Avrupa (CEE) bölgelerinin "En İyi Proje Finansmanı Kuruluşu" olarak seçildi.

EMEA Bölgesi'nde yer alan kurumların değerlendirildiği organizasyonda söz konusu ödülü üst üste 4'üncü kez kazanan Banka, böylece proje finansmanı alanındaki yetkinlik ve güvenilirliğini bir kez daha tescilledi. Öte yandan Garanti Bankası'nın finansman sağlayan kuruluşlar arasında yer aldığı enerji ve altyapı sektörlerindeki bazı projeler de farklı kategorilerde ödül kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir büyümesinde kilit rol oynayan projelerin finansmanında uzun süredir aktif rol aldıklarını ifade etti.

Her alanda olduğu gibi, proje finansmanı konusunda da öncü rol üstlenerek sundukları çözümlerle fark yarattıklarını belirten Erbil, şunları kaydetti:

"Türkiye'de ilk kez bankamızın oluşturduğu proje finansmanı biriminin, uzun yıllardır sürdürdüğü başarılı performansla uluslararası boyutta ödüllere layık görülmesi kurum ve ülkemiz adına bize gurur veriyor. Bu alandaki başarımızın EMEA Finance gibi saygın bir yayın tarafından üst üste 4 yıl tescillenmesini de müşterilerimize, paydaşlarımıza ve ülke ekonomisine yaratılan değerin önemli bir göstergesi olduğuna inanıyoruz. Ülkemizi gelecek hedeflerine taşıyacak, kritik önem taşıyan altyapı ve enerji projelerine önümüzdeki dönemde de destek olmaya, bu alanda ön saflarda yer almaya devam edeceğiz."

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.