13 Temmuz 2016 Çarşamba 12:08
Garanti Bankası'ndan Türk Basketboluna Destek

 Garanti Bankası, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile devam eden sponsorluk anlaşmasını 3 yıl daha uzattı.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın 2001 yılından bu yana spora verdiği destek, bugün A Milli Erkek Takımı 12 Dev Adam'ın yanı sıra A Milli Kadın Takımı "Potanın Perileri", altyapı milli takımları ve Türkiye genelinde 81 merkeze yayılan 12 Dev Adam Basketbol Okulları (12 DABO) ile devam ediyor.

TBF ile devam eden sponsorluğun 3 yıl daha uzatılmasına ilişkin anlaşma, Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Onur Genç ve TBF Başkanı Harun Erdenay arasında imzalandı. Anlaşma ile Garanti, 3 yıl daha Milli Takımlar ana sponsoru olarak Türk basketboluna katkılarını sürdürecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Onur Genç, banka olarak Türk basketbolu için yıllardır büyük gururla sürdürdükleri desteği 3 yıl daha uzatmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, basketbolu çok sevdiklerini ve Garanti'nin felsefesine yakın bulduklarını bildirdi.

Genç, TBF ile bir gönül bağı olarak nitelendirdikleri iş birliğinde 15 yılı geride bıraktıklarını belirterek, federasyonun uzun yıllardır sürdürdüğü sistemli çalışmalar ile 12 Dev Adam ve Potanın Perileri isimlerini hediye ettikleri basketbol takımlarının, bugün tüm dünyada kabul gören birer markaya dönüştüğünü görmenin kendilerine büyük keyif verdiğini kaydetti.

Genç, "Üst üste 2. kez olimpiyat vizesi alarak Rio'da mücadele edecek Potanın Perileri'ne başarılar diliyor, Rio yolunda mücadelesini son maça kadar sürdüren 12 Dev Adam'ı da kutluyoruz. Diğer taraftan, 12 DABO organizasyonunda on binlerce çocuğumuzu basketbolla tanıştırıp geleceğin Dev Adam'larının Peri'lerinin yetişmesine vesile olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Çok daha büyük başarılara yine yan yana, omuz omuza ulaşacağımızdan emin olarak TBF ile sözleşmemizi yeniliyor, iş birliğimizin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz." ifadelerini kullandı.

TBF Başkanı Harun Erdenay da Garanti Bankası ile uzun soluklu iş birliğini 3 yıl daha uzatmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtirken, TBF ve Garanti Bankası'nın 15 yıldır büyük bir uyum ve özveri içerisinde çalıştığını kaydetti.

Erdenay, "Erkek milli takımımızın 12 Dev Adam, kadın milli takımımızın da Potanın Perileri olarak basketbol severler tarafından sevilmesi, bunun yanı sıra 12 DABO organizasyonun da yine Garanti Bankası ile yaptığımız iş birliğinde hayata geçmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. 15 yıl önce başlayan heyecanla devam eden bu iş birliğinin, daha uzun yıllar devam etmesini dilerim." ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 13.07.2016 18:41
Anahtar Kelimeler:
Garanti BankasıFinans
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.