13 Haziran 2016 Pazartesi 15:18
Garanti'den Bayram Kredisi

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, müşterilerinin Ramazan Bayramı öncesi artan ihtiyaçlarına yönelik "Bayram Kredisi" kampanyası başlattı.

Banka açıklamasına göre, müşteriler kampanya kapsamında ayda 450 TL taksitle 36 ay vadeli 12 bin TL'lik ihtiyaç kredisini yüze 1,44 faiz ve 60 TL dosya masrafıyla kullanabiliyor.

Kredi almak isteyenler, Garanti Bankası şubelerinden, "www.garanti.com.tr" İnternet adresinden, Garanti İnternet Şubesi ve Cep Şubesi'nden, 444 0 335 numaralı Tam Destek Hattı'ndan, Garanti Bankası paramatiklerinden başvuruda bulunabiliyor. İnternet Şubesi veya Cep Şubesi kullanıcıları ise şubeye gitmeden hesabına aktarılan kredisini kullanabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, şunları kaydetti:

"Garanti olarak müşterilerimizin bayram öncesi artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmesi için hazırladığımız uygun ve hesaplı ihtiyaç kredisini, bu yıl da cazip oranlarla sunuyoruz. Bayramın tatil dönemine denk gelmesi ihtiyaçları artırıyor.

Müşterilerimizin Ramazan Bayramı'nın ve yazın keyfini gönüllerince çıkarabilmeleri için cazip oranlarla sunduğumuz Bayram Kredisi'yle yanlarında oluyoruz. Garanti'nin tüm kanallarından kolayca kredi başvurusu yapan müşterilerimiz, bayrama özel kampanyamızdan yararlanabilir."

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.