17 Haziran 2016 Cuma 14:48
Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen Geleceğimizin Gözleriyle Güvenli Gıda Resim Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Tunceli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenliğine dair bilgi ve birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturmak ve kamuoyunda gıda güvenirliği ile ilgili farkındalıkları geliştirmek amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı ve proje sponsoru Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) işbirliğinde ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri için "Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması" düzenlendiği belirtildi.

Birinciliği Pertek Şehit Astsubay Gürsel Can İlkokulu öğrencisi Saruhan Tümer Şenol'un, ikinciliği merkez Atatürk İlkokulu öğrencisi Irmak Polat'ın ve üçüncülüğü Pertek Şehit Astsubay Gürsel Can İlkokulu öğrencisi Mehmet Efe Özer'in aldığı belirtilen açıklamada, dereceye giren öğrenciler Tunceli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca ve Pertek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili Kenan Güçlü tarafından tablet bilgisayar ve çeşitli ödülleri verildiği kaydedildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.