09 Haziran 2016 Perşembe 18:13
Genç Ressamlardan Kaymakam Bölükbaşı'na Ziyaret

BİTLİS (AA) - Hizan ilçesindeki genç ressamlar Kaymakam Yakup Bölükbaşı'yı makamında ziyaret ederek yağlı boya resim hediye etti.

Hizan Karasu Yatılı Bölge Ortaokulu ve İstiklal Ortaokulu resim öğretmenlerinin öğrencilere çizdirdikleri resimlerle sene sonu sergisi açtı. Resim çizen öğrenciler Kaymakam Bölükbaşı'yı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Bölükbaşı, yaptığı açıklamada, "İnsanlar artık istedikleri zaman fotoğraf çekebilir ya da silebilir ama sizin yaptığınız resimler gibi olmaz. Siz günlerce uğraşıp emek vererek resimlerinizi yapıyorsunuz. Resim yapma bir yetenektir. Herkeste olan bir şey değildir. Sizlerde bu yeteneğinizin kaybolmasına izin vermeyin sürekli resimler yapmaya çalışın." diye konuştu.

Bölükbaşı, öğrencilere çanta hediye etti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.