21 Temmuz 2017 Cuma 13:29
Gençler İçin Deniz Ve Orman Kampı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bağcılar Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından ortaklaşa düzenlenen gençlik kampının ilk bölümü Keşan'da yer alan Saros Körfezi koylarından Gökçetepe Tabiat Parkı'nda gerçekleştirildi.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 17 farklı sportif faaliyetin yer aldığı kampa 450'si Bağcılar Belediyesi Gençlik Meclisi'nden olmak üzere bin öğrenci katıldı.

Lise öğrencilerine yönelik tümüyle ücretsiz olan gençlik kamp 28 Ağustos'a kadar sürecek. Gençlik Kampı'nda her hafta yaklaşık bin öğrenci ağırlanacak. Kamp boyunca gençler 17 farklı spor faaliyetinden yararlanacak.

Kampı ziyaret eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da gençlerle sportif etkinliklere katıldı.

Çağırıcı, "Yaptığımız çalışmalarla çocuklarımızı emin adımlarla geleceğe hazırlıyoruz. Gençler burada hem aktivitelere katılarak hem de birbirleriyle kaynaşarak dolu dolu zaman geçirecek. Programlarda öğrenmenin yanında kardeşlik ve muhabbet bir arada olacak." ifadelerini kullandı.

Başkan Çağırıcı, ok atarak ve halat parkuruna katılarak sportif etkinliklerde gençlere eşlik etti.

Son Güncelleme: 21.07.2017 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.