09 Haziran 2016 Perşembe 11:28
Gençlik Konseyinden Siyasi Partilere Ziyaret

MALATYA (AA) - Gençlik Kurulu Derneği ve Gençlik Konseyi Başkanlığı üyeleri Malatya'daki siyasi partileri ziyaret etti.

Gençlik Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Başkanı Ahmet Bayduz ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve MHP İl Başkanı Mehmet Erdem'i makamlarını ziyaret etti.

Bayduz, Gençlik Konseyinin farklı fikirlere saygı duyan evrensel değerleri özümsemiş kendini geliştiren, geleceğin yöneticilerini yetiştiren, Türkiye'nin geleceği için var gücü ile çalışan, "Önce insan" şiarı ile hareket eden insan odaklı bir oluşum olduğunu belirtti.

Milletin, ülkesi ve devletiyle bölünmez bütünlüğünü savunan, geçmişten gelen tüm değerlerimizi koruyarak ve onlara her koşulda sahip çıkarak, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak ve bu hedefi aşabilmek için gerekli her çabayı gösterecek bir gençlik yapılanması olduklarını aktaran Bayduz, "Bu yapılandırmamızı canı gönülden destekleyen ve bizleri kabul eden il başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Siyasi partilerin il başkanları da gençlerin çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.