23 Haziran 2016 Perşembe 17:38
Genel Sekreter Dolu, Köy Yollarını İnceledi

KARS (AA) - Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, yapımı devam ettirilen köy yollarında incelemelerde bulundu.

Dolu, merkeze bağlı Bulanık ve Gelirli köy yollarındaki incelemeleri sırasında, Yol ve Ulaşım Müdürü Osman Cengiz'den bilgi aldı.

Dolu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kış mevsiminin bitmesiyle köy yolu yükseltme ve genişletme çalışmalarına daha çok önem verdiklerini söyledi.

Bozulan köy yollarında da çalışmalar yürüttüklerini belirten Dolu, "Bozulan ve yağmur sularından tahrip olan köy yollarının onarımlarını yapıp köylümüzün hizmetine sunuyoruz. Bulanık köy yolumuzda yükseltme ve genişletme çalışmasına başladık. Birkaç güne kadar bu yolu bitireceğiz. Diğer yandan merkez Gelirli köy yolunda asfalt bakım ve onarım çalışmalarımızı da yerinde gördük ve çalışmaları takip ettik. Burasının da yine birkaç gün içerisinde onarımını ve bakımını bitireceğiz." diye konuştu.


Son Güncelleme: 22.08.2016 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.