16 Temmuz 2016 Cumartesi 09:20
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar kurtarıldı! Artık Güvenli Bölgede

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Akıncı'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığına düzenlenen operasyonla kurtarıldı. Orgeneral Akar güvenli bölgeye götürülüyor.

Darbecilerin merkez üslerinden olduğu belirtilen Ankara'daki Akıncı (Mürted) Hava Üssü basıldı ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar kurtarıldı. CNN Türk'ten Hande Fırat'ın bildirdiğine göre, hainler Hulusi Akar'ı rehin almıştı.

Gece boyunca Genelkurmay bahçesine inip kalkan helikopterlerden biriyle Akar'ın, Ankara'daki Akıncı (Mürted) Hava Üssü'ne götürüldüğü belirtiliyor. Sabah saatlerinde üsse yapılan operasyonla Hulusi Akar darbecilerin elinden kurtarıldı ve bilinmeyen bir yere götürüldü. Akar'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor.

AKINCI HAVA ÜSSÜ MERKEZLERİ KONUMUNDAYDI

Gece boyunca Ankara semalarında görülen ve TBMM, MİT, İç İşleri Bakanlığı gibi yerleri bombalayan uçakların Akıncı Hava Üssü'nden kalktığı belirtiliyor.

Darbecilerin özelli bu hava üssünde önemli bir örgütlenmeye gittikleri görülüyor.

 

Son Güncelleme: 16.07.2016 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.