10 Haziran 2016 Cuma 11:43
Geri Dönüşümü Eğlenerek Öğrendiler Geri Dönüşümü Eğlenerek Öğrendiler

Mamak Belediyesi, geri dönüşüm ve çevre bilincini çocuklara aşılamak eğlenceli bir eğitim programı düzenledi. Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı'nın (ÇEVKO) işbirliğinde yapılan etkinlikte, Mehmet Rıfat Börekçi İlköğretim Okulu öğrencilerine palyaçolar eşliğinde geri dönüşüm anlatıldı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Çocuklarımıza geri dönüşüm ve çevre bilincini aktarmak için tiyatro oyunları, geziler, seminerler düzenliyoruz. Dünyamızın geleceğini çocuklarımıza emanet edeceğiz. Dolayısıyla çevre bilinci ve geri dönüşüm konusunda onları yeteri kadar bilinçlendirmek zorundayız. Her platformda yapılan bilinçlendirme çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada, resim yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri verildi. Programda okul bünyesinde yapılan çevre kirliliği temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerini ÇEVKO yetkilileri ile Mamak Belediyesi Zabıta Müdürü Refah Arslan verdi.

Son Güncelleme: 10.06.2016 11:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.