18 Temmuz 2016 Pazartesi 13:03
GSM Operatörleri Abonelerine  Acil İletişim İhtiyaçlarını Ücretsiz Sundu

 GSM operatörleri Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimi sürecinde abonelerine, acil iletişim ihtiyaçlarını ücretsiz sundu.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, GSM operatörleri, darbe girişimi sürecinde abonelerinin kesintisiz iletişim sağlaması ve hiçbir hizmetin aksamaması amacıyla gerekli tüm tedbirleri aldı.

Turkcell, abonelerinin acil iletişim ihtiyaçlarını karşılayıp yakınlarına ulaşabilmeleri için 150 dakika konuşma, 150 SMS ve 150 MB İnternet yüklemesi yaptı. Turkcell TV+ uygulamasında da ek 4 GB tanımlandı. Turkcell'in ücretsiz sunduğu hizmetler bir ay boyunca geçerli olacak.

Vodafone Türkiye, acil iletişim ihtiyaçlarına destek olmak için tüm abonelerine hafta sonu geçerli, ücretsiz 150 dakika konuşma ve 250 MB İnternet kullanım hakkı verdi.

Türk Telekom ise mobil hatlı müşterilerinin kullanımı için ücretsiz dakika ve İnternet yükledi. Türk Telekom WiFi noktalarında bir hafta boyunca ücretsiz İnternet kullanım imkanı sunan Türk Telekom, tüm Türkiye'de bir hafta boyunca ankesörlü telefondan şehir içi ve şehirler arası aramalarda da ilk 5 dakika ücretsiz konuşma olanağı sağlıyor.

Türk Telekom ayrıca tüm Türkiye'de ev telefonu kullanan bireysel müşterilerine bir hafta, şehir içi ve şehirler arası 3 bin dakika ücretsiz konuşma hakkı da sunuyor.

Son Güncelleme: 18.07.2016 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.