02 Ağustos 2016 Salı 13:46
Gülen Rüyasında Peygamber Efendimizle Görüşüyormuş!

FETÖ soruşturmasının itirafçı çifti, bu örgütün Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu HSYK seçimlerinde, Fetullah Gülen'in rüyasında Kâbe'de Hz. Peygamber ile görüştüğünü ve peygamberimizin Gülen'e, "Seni üzüyorlar değil mi, merak etme az kaldı" değini anlatarak rey istediklerini dediler. Çiftin ifadelerine göre FETÖ; mensuplarını maneviyatlarının gücüne göre 5'lik, 4'lük, 3'lük, 2'lik ve 1'lik diye ayırıyordu. FETÖ soruşturması sırasında açığa alınıp tutuklanan, adları savcılıkça saklı tutulan ve her ikisinin ad ve cet isimlerinin ilk harfleri T.D. olan karı - koca yargıç çift, terör örgütünün çalışma yöntemlerine ilişkin dikkat çekici bilgiler verdi. Hakim T.D. ifadesinde, FETÖ'nün 2014'teki Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu HSYK seçimlerinde müstakil görünen adaylar için nasıl rey istediğini şöyle anlattı:

GÜLEN'İN RÜYASIYLA OY İSTEDİLER

"2014 Ekim ayında gerçekleşen Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu HSYK seçimleri öncesinde Başkent Ankara'dan gelen zayıf yapılı, Adanalı, orta boylarda, esmer tenli, adını bilmediğim bir kişi evime geldi. Fetullah Gülen'in rüyasında Kabe'ye gittiğini, Kabe'de Peygamberimiz ile görüştüğünü, Peygamberimizin 'seni üzüyorlar değil mi' diye sorduğunu, Gülen'in 'evet' manasında başını sallayıp ağladığını, bunun üzerine peygamber efendimizin 'merak etme, az kaldı' şeklinde yanıt verdiğini anlatarak Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu HSYK seçimlerini kesinlikle müstakil namzet denilen şahısların kazanacağını, onlar için rey vererek, rey istememiz gerektiğini belirten konuşmalar yaptı."

'YAKAZA' HALİNDE GÖRÜŞÜRDÜ

T.D. sohbetlerde Fetullah Gülen'in hususi bir şahıs olduğunun anlatıldığını belirtirken Gülen'in İnsanlık Uyarıcısı Hz. Muhammed ile "uyku ile uyanıklık arasındaki yakaza halinde" görüştüğünü belirterek, "Peygamberimiz İnsanlık Uyarıcısı Hz. Muhammed ile farklı boyutlarda diyalogda bulunduğu, daimi O'nu rüyalarında görüp istişare ettiği, O'ndan öğüt ve kararlar aldığı yönünde konuşmalar yapılmaktaydı" ifadelerine yer verdi.

HUKUKÇULAR BYLOCK'U KULLANIR

Hakim T.D.'nin ifadeleri, devlette yuvalanan FETÖ'nün mesleklere göre farklı iletişim yazılımlarını kullandığını da ortaya koydu. T.D. ifadesinde başka meslekte olanların "Tango" adlı yazışma programını kullandıklarını, hukukçuların ise "Bylock" programını kullandıklarını aktardı. 

5'LİK, 4'LÜK, 3'LÜK...

Kadın Hakim savcıların kıdemlerine göre T1, T2, T3... diye ayrıldıklarını belirten T.D., FETÖ mensuplarının maneviyatlarının gücüne göre 5'lik, 4'lük, 3'lük diye ayırdığını anlattı. 

Son Güncelleme: 23.08.2016 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.