03 Haziran 2016 Cuma 17:48
Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: DAP, yapacağı hizmetleri ?

  Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "DAP, yapacağı hizmetlerle bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da farklılıklarını ortaya koyacak." dedi.

Tüfenkci, DAP Bölge Kalkınma İdaresi ve Malatya Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yürütülen kırkma makinesi ve jeneratör dağıtım töreninde, son yıllarda bölge illerine yönelik önemli projelere imza atıldığını söyledi.

DAP'ın süresini uzattıklarını belirten Tüfenkci, "DAP, yapacağı hizmetlerle bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da farklılıklarını ortaya koyacak. Bugün burada 14 ildeki keçi ve koyun yetiştiricileri birliklerine kırkma makinesi veriyoruz. Bu projeyi de küçükbaş hayvan birliklerimiz hazırladı. DAP idaresi de buna el attı ve kısa zamanda üreticilerimizin hizmetine sunmuş oldu." diye konuştu.

Birliklerin, sulamaya da destek olduğunu ifade eden Tüfenkci, küçük gibi görünen bu tür desteklerin üretimin kalbine gittiğini söyledi.

Tüfenkci, başta Kalkınma Bakanlığı olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Nihat Çelik ise yeni çıkan teknolojilerin kendilerine makineli kırkmayı işaret ettiğini vurguladı. Çelik, kırkımda bol verim ve temiz ürün elde etmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Programa Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile diğer ilgililer katıldı.

Son Güncelleme: 01.09.2016 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.