23 Haziran 2016 Perşembe 16:58
Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen Şemdinli'de

HAKKARİ (AA) - Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan "Kardeş Belediye" projesi kapsamında Şemdinli'ye geldi.

İlçeye bağlı Derecik Beldesi Belediyesini ziyaret eden Çimen ve beraberindekiler, Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'yla görüştü.

Daha sonra ilçe sakinleri ile bir araya gelen Çimen, sıkıntılarını dinledi.

Başkan Çimen, yaptığı açıklamada, Derecik Belediyesini kardeş belediye olarak seçtiklerini anımsatarak, projeden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden Çimen, Derecik halkına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Gümüşhane halkının selamlarını getirdiğini kaydetti.

Derecik Belediye Başkanı Çetinkaya da ziyaretin kendilerini onurlandırdığını belirterek, proje sayesinde kardeşliğin daha da pekişeceğini söyledi.

Çetinkaya, "Hayat felsefemizde kardeşlik, barış, sevgi ve saygı hakimdir. Bu kardeşlikte gereken ne ise şahsım ve belediye çalışanları olarak yapacağız. Bu kardeşliğin beldemize çok önemli faydaları olacaktır." dedi.

Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Fikri Algül de hazır bulundu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen Şemdinli'de

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen Şemdinli'de

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen Şemdinli'de

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.