28 Temmuz 2016 Perşembe 12:43
Günkırı Belde Belediyesinin Yol Yapım Çalışmaları

BİTLİS (AA) - Günkırı Belediyesi, geçen sene yapımını tamamladığı ve Yeşilyurt Mahallesiyle bağlantı sağlayan köprü yolu ve belde meydanına kilitli parke taşı döşedi.

Toz ve çamurdan geçilmeyen yol, yürütülen çalışmayla temiz bir görünüme kavuştu.

Çalışmaları yerinden denetleyen Günkırı Belde Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, yaptığı açıklamada, imkanlar dahilinde belediye hizmetlerini en iyi şekilde vermeye çalıştıklarını söyledi.

Çetinsoy, "Daha önce çöplük alanını andıran bu alanımızı hizmetle buluşturarak, temiz ve güzel bir görünüme kavuşturduk. Halkımız gönül rahatlığıyla bu alanımızı ve yolumuzu kullanabilir. Beldenin tamamında birçok hizmeti hayata geçirdik. Eksikleri de tamamlıyoruz." dedi.

Son günlerde ülkede yaşanan talihsiz ve antidemokratik olaylardan derinden etkilendiklerini ifade eden Çetinsoy, buna rağmen belde için hizmete devam ettiklerini belirtti.

Çetinsoy, "Vatan sevgisinden mahrum ve ülkelerine yaptıkları ihanetle anılacak olan cuntacılara karşı sağlam duruşumuzdan taviz vermeyerek, her zaman milletimizin, hükümetimizin ve demokrasinin yanında yer aldık. Bizler, ülkenin geleceğine kasteden darbeye karşı hayata geçirdiğimiz hizmetlerle darbe vurmaya çalıştık. Her zaman milletimize ve vatanımıza olan bağlılığımız ve hayata geçirdiğimiz güzel hizmetlerle anılmak istiyoruz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.08.2016 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.