10 Haziran 2016 Cuma 11:58
Güroymak'ta Peyzaj Çalışmaları

BİTLİS (AA) - Güroymak Belediyesince ilçedeki birçok noktada başlatılan peyzaj çalışmaları aralıksız sürüyor.

Güroymak Belediye Başkanı Emin Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, sezonunun başlamasıyla ilçe merkezi ve mahallelerde peyzaj çalışmasını aralıksız yürüttüğünü belirtti.

Peyzaj çalışması kapsamında refüjlerdeki demir korkulukları ve bozulan bordür taşlarını onardıklarını bildiren Özkan, şunları ifade etti:

"İlçede merkezinde bulunan refüjlerde çimlendirme ve ağaç köklerinin kireçlenmesi çalışması yapıldı. Yine refüjlere 25 bin mevsimlik çiçek, bin alacalı taflan ve 500 gül fidanı dikildi. Yapılan çalışmalarla ilçemiz rengarenk bir görünüm kazandı. Ekolojik belediyecilik anlayışla Güroymak'ın yeşiline yeşil katabilmek adına peyzaj çalışmasını her yıl olduğu gibi bu yılda yaptık. Her alanda halka daha iyi bir hizmet vermek için çalışmalarımız devam edecektir."

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.