18 Haziran 2016 Cumartesi 18:38
Güroymak'ta Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Güroymak ilçesinde uygulamalı girişimcilik eğitimi verilmeye başlandı.

Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Küçük ve Orta Öçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığınca (KOSGEB) tertiplenen seminer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığının toplantı salonunda düzenlendi.

Eğitime 120 kursiyer katılıyor.

Oda Başkanı Ferit Gülcüoğlu, uygulamalı girişimcilik eğitimiyle girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, girişimcilerin iş planı kavramı, başarılı işletmelerin kurulması, eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik planlar yapması, bilgi ve deneyim kazanmalarının amaçlandığını söyledi.

Eğitimi başarıyla tamamlayıp belge alan kursiyerlerin iş planlarını hazırlayarak KOSGEB mevzuatı çerçevesinde hibe desteği alabileceğini vurgulayan Gülcüoğlu, "Başarılı kursiyerlerimiz geri ödemeli destekle yeni girişimci desteğine başvurma hakkı kazanacak." dedi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.