20 Nisan 2019 Cumartesi 16:19
Hakkari'de Şehit Olan Askerlerin Kimlikleri Açıklandı

Irak sınırının sıfır noktasındaki Çukurca ilçesinde, askeri üs bölgesine düzenlenen saldırıda 4 asker şehit oldu, 6 askerin de yaralandı.

ŞEHİT OLAN 4 ASKERİN KİMLİKLERİ AÇIKLANDI

Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında dün teröristlerle çıkan çatışmada 4 askerimiz şehit oldu, 6 askerimiz de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı şehit olan askerlerin kimliklerini açıkladı.

"ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ"

Yapılan açıklamada, "Şehit arkadaşlarımız 19 Nisan 2019 tarihinde terörle mücadele harekatında şehit olmuşlardır. Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet diliyoruz" dendi.

Hain saldırıda şehit olan dört askerin kimlikleri ise şu şekilde; Erhan ÇİYAPUL, Murat ŞAHİN, Şevket ÇETİN, Yener Kırıkçı...

ANKARA'YA ACI HABER ULAŞTI

Çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı'nın (26) Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan ailesine, acı haber ulaştı. Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı'nın şehit olduğu haberini, Ankara'nın Çubuk ailesinde yaşayan ailesine eve gelen askeri yetkililer verdi.

Şehit Er Yener Kırıkçı...

İki çocuklarından birini kaybeden baba Mustafa ile anne Ayşe Kırıkçı, gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve komşuları, taziye için eve akın etti.

KIRIKKALE'NİN ŞEHİDİNE AĞLIYOR

PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 4 askerden 1'inin ise Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı İzettin köyünde ikamet eden Sözleşmeli Piyade Er Şevket Çetin olduğu öğrenildi.

Şehit Piyade Er Şevket Çetin...

IĞDIR ŞEHİDİ

Şehit düşen er Erhan Çiyapul'un baba evine de acı haber ulaştı. Hakkari'de düzenlenecek törenin ardından Iğdır'a gönderilecek şehidin cenazesinin öğleden sonra memleketi Iğdır'da defnedileceği öğrenildi.

Şehit Er Erhan Çiyapul...

GİRESUN DA ŞEHİDİNE AĞLIYOR
Sözleşmeli Piyade Er Murat Şahin'in şehit olduğu haberini, Giresun'un Espiye ilçesinde yaşayan ailesine, eve gelen askeri yetkililer verdi. Acı haberle birlikte şehidin ailesi gözyaşlarına boğuldu.


Şehidin evi ile sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve komşuları, taziye için eve akın etti. Bekar olan Şahin'in cenazesinin, bugün ikindide düzenlenecek törenin ardından ilçede toprağa verilmesi bekleniyor

Şehit Piyade Er Murat Şahin...

Son Güncelleme: 20.04.2019 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.