07 Haziran 2016 Salı 15:43
Hakkari Valisi Toprak, Göreve Başladı

HAKKARİ (AA) - İçişleri Bakanlığının kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliğinden Hakkari Valiliğine atanan Cüneyt Orhan Toprak, göreve başladı.

Öğle saatlerinde kente gelen Toprak, Valilik binası önünde Vali Yardımcıları Cüneyt Epcim, Mehmet Emin Taşçı, Hasan Ongu, kaymakamlar, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Demiray Demirci, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, kamu kurum amirleri tarafından karşılandı.

Makamında gazetecilere bir açıklama yapan Toprak, "Memleketimizin bu güzel köşesinde görev yapmak, devletimizi temsil etmek, vatandaşlarımıza hizmet etmek benim için büyük bir şeref ve gurur vesilesidir. Herkese nasip olmayacak, onur verici bir görevdir. Hakkari ve Hakkarili vatandaşlarımıza hizmet tempomuzu bugün inşallah başlatacağız. Bu vesileyle bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum." diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.