08 Haziran 2016 Çarşamba 10:43
Hakkari Valisi Toprak:

HAKKARİ (AA) - Valiler Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliğinden Hakkari Valiliğine atanan Cüneyit Orhan Toprak, terörden mağdur olan Yüksekova ilçesinde vatandaşların ev ve iş yerlerinin yeniden imar edileceğini bildirdi.

Vali Toprak, yayımladığı mesajda, görevi süresince adalet, tarafsızlık, sevgi ve hoşgörüyle sivil katılım, denetime açıklık, hesap verilebilirlik, şeffaflık ve vatandaş odaklılık gibi evrensel değerleri de dikkate alarak halka en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağını belirtti.

Hakkari'ye hizmet edecek olmanın onurunu yaşadığını aktaran Toprak, şöyle devam etti:

"İlimizin ekonomik ve sosyal, eğitim, kültür ve turizm alanında gelişmesi ve kalkınmasına yönelik çalışmaları, kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarımızla birlikte yapmaya gayreti içerisinde olacağız. Başlanmış ve yürütülmekte olan ve planlanmış çalışmaların aynı titizlikle takip edileceğini belirtmek istiyorum. İnsana yakışan bir yönetim anlayışı vazgeçilmezimiz olacaktır. İlimize karşı taşıdığımız sorumluluğun idraki içinde özelikle terörden mağdur olan vatandaşlarımıza her türlü hizmet ve imkanı sağlamak en büyük görevimiz olacaktır. Hakkarili hemşehrilerimin huzur, mutluluk ve güven içinde yaşamaları için tüm imkanlar seferber edilecektir."

Yüksekova ilçesinde yaşanan terör olaylarına da değinen Vali Toprak, mesajında şunları kaydetti:

"Terörden mağdur olan özellikle Yüksekova ilçemizde yeniden yapılanma ve kalkınma ile vatandaşlarımızın evlerini ve iş yerlerini yeniden imar edeceğiz. Vatandaşlarımızın da desteği ile Hakkari'den terörün her türlüsü yok edilerek huzur içinde yaşama imkanı sağlanacaktır. Terörün olamadığı bir il, kalkınma ve gelişme açısından imkanları daha yüksek olacaktır. Her türlü alanda ilimiz için kültürel, ekonomik, sosyal alanlarda büyümek için çalışacağız. Yeniden büyüyen bir Türkiye ve Hakkari için hiç yorulmadan, usanmadan hep birlikte gayret ve fedakarlık göstereceğiz."

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.