10 Haziran 2016 Cuma 13:58
Hakkari'de 'Ailemle Spor Yapıyorum' Projesi

HAKKARİ (AA) - Hakkari'de "Ailemle Spor Yapıyorum" projesi kapsamında düzenlenen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında Merzan Mahallesi'ndeki spor tesislerinde spor etkinliği düzenlendi.

İftardan sonra başlayan etkinliğe yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, çocuklarıyla spor yaparak vakit geçirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinliğin ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirterek, proje sayesinde vatandaşların spor yapma imkanı bulduğunu söyledi.

Projenin sağlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla düzenlendiğini ifade eden Güldal, "Projeyle ailelerin beden ve ruh sağlığını geliştirmeyi ve sosyal medyanın yoğun kullanıldığı toplum hayatında yetişkinlerin bilgisayar, tablet ve telefon başında geçirdikleri hareketsiz zaman dilimini en aza indirmeyi hedefliyoruz. Yoğun iş yaşamından dolayı aileler çocuklarına yeterince zaman ayıramıyor. Aile içi dayanışma ve kaynaşmayı arttırmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik." diye konuştu.

Hakkari'de

Hakkari'de

Hakkari'de

Hakkari'de

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.