12 Mayıs 2016 Perşembe 14:48
Hakkari'de Rafting Heyecanı

HAKKARİ (AA) - Hakkari'de "Sporla Umutlu Bir Gelecek Projesi" kapsamında rafting heyecanı yaşandı.

Reşko Doğa Sporları Kültür Derneği'nce hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca desteklenen proje kapsamında Zap Suyu'nda aralarında genç kızların da bulunduğu 20 kişilik ekip iki botla rafting yaptı.

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikle gençler gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Proje koordinatörü Emin Yıldırım, yaptığı açıklamada, hazırladıkları proje kapsamında yaklaşık 50 gence rafting ve bisiklet eğitimi vereceklerini söyledi.

Rafting etkinliğinin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını dile getiren Yıldırım, "Herkes son derece memnun mutlu bir şekilde ayrıldı. Bu projedeki amacımız hem Hakkari'nin tanıtımını yapmak, doğa sporlarındaki başarısını ön plana çıkarmak hem de burada dezavantajlı öğrencilerin sporla daha iyi bir yerlere gelmelerini sağlamaktır" dedi.

Zap Suyu'nda heyecan dolu anlar yaşayan ekipten Mazlum Tekçe ise Hakkari'de böyle bir sporun yapılmasından mutluluk duyduklarını belirterek, "Debisi yüksek olan Zap Suyu'nda rafting heyecanı çok güzel" diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:31
Anahtar Kelimeler:
HakkariSuZap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.