04 Eylül 2016 Pazar 15:29
Hakkari'de Şehit Olan Askerler İçin Tören Düzenlendi

Hakkari'nin Şemdinli ve Çukurca ilçelerinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlarda şehit düşen 4 askerin cenazesi, Van'a gönderildi.

Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen törene, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Vali Yardımcıları Mehmet Emin Taşçı, Cüneyt Epcim ve Hasan Ongu, İl Jandarma Komutan Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, AK Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı ile kamu kurum amirleri, askeri erkan ve polisler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları alana getirilerek öz geçmişleri okundu.

Dua edilmesinin ardından şehitlerin naaşları helikopterle Van'a gönderildi.

Şehitler Piyade Kıdemli Çavuş Bahri Uçuş'un cenazesi Aydın, Piyade Uzman Çavuş Naci Yavuz'un naaşı Tokat, Piyade Uzman Onbaşı Enes Pelit'in cenazesi Tokat ve Piyade Uzman Onbaşı Fahrettin Livçalkan'ın naaşı Kayseri'ye uğurlanacak.

Son Güncelleme: 04.09.2016 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.