23 Nisan 2016 Cumartesi 17:28
Hakkari'de Uyuşturucu Operasyonu

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir araçta yapılan aramada, 98 paket halinde toplam, 50 kilo 280 gram eroin ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince il genelinde uyuşturucu imal ve ticaretini önlemeye yönelik çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Çalışmalar kapsamında, 22 Nisan 2016 günü ilimiz Yüksekova ilçesinden batı illerine yüklü miktarda uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı bilgisine ulaşılması üzerine tespit edilen bir araçta yapılan aramada, birbirine bantlı ikişer paketten oluşan toplam 98 paket olan ve ağırlığı 50 kilo 280 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir."

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında, il merkezinde sokak satıcılarına yönelik operasyonda da 5 kişinin gözaltına alındığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"21 Nisan 2016 günü il merkezinde uyuşturucu alım, satım ticareti ve dağıtımını yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda, 5 şahıs bir miktar uyuşturucu madde ile yakalanarak gözaltına alınmıştır. 22 Nisan 2016 günü çıkarıldıkları adli makamlarca 3 şahıs tutuklanmıştır."

Son Güncelleme: 20.08.2016 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.