17 Haziran 2016 Cuma 12:38
Hakkari'de Yıl Sonu Sergisi

HAKKARİ (AA) - Hakkari Üniversite Çölemerik Meslek Yüksekokulu El Sanatları ve İnşaat Teknolojisi Bölümü öğrencileri ve öğretim görevlileri, eğitim öğretim sezonu boyunca hazırladıkları el işlemeleri, yağlı boya, dokuma ve baskı tasarımları sergiledi.

Hakkari Atatürk Kültür Merkezi'nde açılan sergiye Rektör Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Bodur, Genel Sekreter Şanser Kutluk, Öğretim Üyeleri, Öğretim Görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışını yapan Ceylan, ürünlerle ilgili çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Öğrencilerin birbirinden güzel çalışmalara imza attığını belirten Ceylan, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Hakkari'de Yıl Sonu Sergisi

Hakkari'de Yıl Sonu Sergisi

Hakkari'de Yıl Sonu Sergisi

Hakkari'de Yıl Sonu Sergisi

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:45
Anahtar Kelimeler:
HakkariSergi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.