15 Mayıs 2016 Pazar 15:43
Hakkari'deki Polislerden Lokum Ve Fındık İçin Teşekkür

Hakkari'de terörle mücadele eden polis memurları, kendilerine Samsun'un İlkadım Belediyesince gönderilen fındık ve lokumlar için sosyal medya üzerinden teşekkür etti.

İlkadım Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Hakkari'de görev yapan tüm güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla 10 Mayıs'ta 250 kilogram fındık ve 350 kilogram lokum gönderildiği belirtildi.

Gönderilen fındık ve lokumların yerine ulaştığı ifade edilen açıklamada, polis memurlarının Samsun'a teşekkür mesajı gönderdiği kaydedildi.

Açıklamada, "Sosyal medya aracılığıyla İlkadım Belediyesi facebook hesabına teşekkür mesajı gönderen polis memurları İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a, belediye çalışanlarına ve tüm Samsunlulara memnuniyetlerini ifade ettiler." denildi.

Açıklamada, özel olarak hazırlanan lokum ve fındık paketlerinin fotoğrafını cep telefonundan çekerek mesajla birlikte sosyal medya üzerinden gönderen Ömer Faruk Kılıç ve Mehti Demir'in şu ifadelerine yer verildi:

"'Merhabalar...Ben Hakkari Yüksekova'da polis memuru olarak çalışıyorum. 2 ay oldu, operasyonlar devam ediyor. İlçede terör örgütü mensuplarını temizlemek için polis, asker canla başla mücadele ediyoruz. Bu zor zamanda sizleri yanımızda görmek gurur veriyor. İlçemize göndermiş olduğunuz fındık, lokum ve diğer ihtiyaçlarımızı giderecek ürünleri aldık. Sizlere teşekkür etmek istedim. Sizler yanımızda oldukça biz de korkmadan canımızı feda ederiz. Tekrar çok teşekkür ederim sağ olun, var olun."

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Paylaştıkları mesaj, beni oldukça duygulandırdı. Doğuda güvenlik güçlerimiz çok ciddi mücadeleler veriyor. Dualarımız hep onlarla. Bu mücadele, ülkemiz üzerinde hain emeller içerisinde olan birçok egemen güce karşı. İnşallah bu terör belasından devlet, millet, asker ve polisimizle hep birlikte kurtulacağız. Rabbim, doğuda PKK terörü ile mücadele eden kahraman evlatlarımıza güç ve kuvvet versin, muzaffer kılsın" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.05.2016 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.