07 Haziran 2017 Çarşamba 23:03
Hakkari'deki Terör Saldırısı

HAKKARİ (AA) - Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Çukurca'da askeri araca PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen roketatarlı saldırıda yaralanan askerleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Vali Toprak, Hakkari-Çukurca karayolunda seyir halindeki askeri araca düzenlenen saldırıda yaralanan askerleri tedavi gördükleri Hakkari Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Askerlere geçmiş olsun dileklerini ileten Toprak, daha sonra hastane yöneticileriyle bir araya gelerek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu da hazır bulundu.

PKK'lı teröristlerce Hakkari-Çukurca karayolunda seyir halindeki askeri araca yönelik roketli saldırıda bir asker şehit olmuş, 6 asker yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.