07 Haziran 2017 Çarşamba 22:58
Hasköy'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

MUŞ (AA) - Hasköy Kaymakamı Ahmet Özkan, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş ortak sınavlarında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Başarılı öğrencileri, velileri ve öğretmenleri makamında kabul eden Özkan, öğrencilerle bilgisayar, bisiklet ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Özkan, kabulde yaptığı konuşmada, tüm sorunların çözümünün temelinde eğitimin yer aldığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Terör örgütünün en büyük silahı eğitimsiz insanları kandırmaktır. Onlara farklı vaatlerde bulunuluyor. Bunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki dağda kalan teröristin en fazla yaşam ömrü 3 senedir. Onlara vaat ettikleri şeyin sadece ölüm olduğunu, onlara zulüm yaşattıklarını bir kez daha söylemek istiyorum. Eğitimli olan insan, düşünce özgürlüğü şeklinde istediğini istediği şekilde söyleyebilsin, eğitimini alsın, savunduğu değerler vatanı, milleti için olsun. Bu şekilde de bu terör belasının buradan silinmesinin sağlanması lazım. Bu gençlerimiz okudukça, eğitim aldıkça, ülkelerine eğitim alarak katkıda bulundukça onların amaçları tamamen boşta kalıyor bu da onları ziyadesiyle rahatsız ediyor. Bu çıtanın devamını sağlayacak diğer öğretmen, öğrencilere de bu bir ufuk oldu, onu aşmak için de gayretler devam edecek."

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:17
Anahtar Kelimeler:
Muşödül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.