07 Haziran 2017 Çarşamba 22:58
Hastane Bahçesine Oyun Parkı Kuruldu

BİTLİS (AA) - Bitlis Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından, Adilcevaz Onkoloji Hastanesinin bahçesine oyun parkı kuruldu.

Hastanenin ön bahçesine kurulan oyun parkının bulunduğu zemine çocukların oynarken düşüp yaralanmalarını önlemek amacıyla kauçuk döşendi, çevresi de yeşillendirildi.

Adilcevaz Onkoloji Hastanesi Başhekimi Gökhan Lap, yaptığı açıklamada, hastaların istek ve taleplerine göre ihtiyaçları değerlendirdiklerini söyledi.

Lap, "Çocukların yoğunlukla geldiği hastanenin bahçesine oyun alanı kurduk. Hastanede tedavi olan çocuklar veya hasta ziyareti için aileleri ile hastaneye gelen yavrularımız burada güzel vakit geçirebilecek. Zeminini kauçuktan yaparak düşme ve yaralanmaları da önlüyoruz. Parkın kurulmasında bize destek veren Bitlis Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Adnan Budak'a çocuklarımız adına teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:13
Anahtar Kelimeler:
AdilcevazOyun Parkı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.