10 Şubat 2018 Cumartesi 16:51
Hatay'da Helikopterimiz Düşürüldü: 2 Şehit

Düşürülen Helikopterde Şehit Var mı | Binali Yıldırım Açıkladı

Hatay'da iki atak helikopterimizin birinin düştüğünü Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşması esnasında açıklamıştı. Bunun üzerine Binali Yıldırım açıklama yaptı. Binali Yıldırım yaptığı açıklamada;

2 ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ

"Helikopterin neden düştüğü daha net değil. Gerekli araştırma çalışmaları başlamış durumda. Elimizde bazı bilgiler var ama henüz kesin bir bilgi çıkmadığı için şu an şunu söyleyebiliriz; iki helikopterden biri düşürülmüştür 2 şehidimiz var.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz."

TSK'nın yaptığı son dakika açıklamaya göre uçak kkırıma uğradı yani düşürüdü. Şehitlerin kimlikleri henüz bilinmiyor.

BİR HELİKOPTERİMİZ DÜŞÜRÜLDÜ

Güvenlik güçlerimiz büyük bir mücadeleyi yürütüyor. Az önce bir helikopterimiz düşürüldü.  Bütün bunlar olacak. Verdiğimiz kayıplar da olacak. Belki bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini kat be kat ödeyecekler.

Afrin Son dakika: Hatay'da düşürülen helikopter

YARALI ASKERLER HASTANEYE GETİRİLDİ

DHA'nın haberine göre Zeytin Dalı Harekatı’dan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait helikopter isabet alıp düştü. Hatay’ın Kırıkhan ilçesinin karşı tarafına düşen helikopterin enkazına evk edilen ekipler tarafından yaralı askerler Kırkhan Devlet Hastanesine getirildi. AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, hemen hastaneye giderek yaralı askerleri ziyaret etti.

BÖLGE BOMBARDIMANA ALINDI

Hatay-Suriye sınırında askeri helikopterin düşürülmesinin ardından Hatay'ın Cilvegözü ilçesi Oğulpınar sınır karakolunda konuşlu fırtına obüs ve çok namlulu roketatarlar ile Afrin'deki terör hedefleri top atışına tutuldu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bugün bir askeri helikopterin düşürüldüğünü ve karşılığının kat kat ödetileceğini açıklamasının ardından sınır bölgesinde konuşlu obüs ve çok namlulu roketatarlardan Afrin'e yoğun atışlar yapıldı. Bölgede karada ve havadaki askeri hareketlilik de dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.