12 Temmuz 2018 Perşembe 09:58
Hava Destekli Eş zamanlı Narkotik Operasyonu! 6 Kişi Tutuklandı

İzmir merkezli yürütülen ve İstanbul ile Ağrı'da eş zamanlı gerçekleştirilen narkotik operasyonunda 6 şüpheli tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgüt faaliyeti çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapan 2 ayrı suç örgütünü teknik takibe aldı. 30 Haziran tarihinde İzmir merkezli gerçekleştirilen ve Konak ile Torbalı'da düzenlenen operasyonun yanı sıra İstanbul ve Ağrı'da da eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 hava aracı, Özel Harekat Unsurları ve 2 narkotik dedektör köpeğiyle 50 ekipten oluşan toplam 130 polis görev yaparken, 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 8 kilo 800 gram metamfetamin, 1 kilo 800 gram sentetik kannabinoid (bonzai vb.), 451 adet ekstasy, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 35 adet tabanca fişeği ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 11 şüpheli şahıstan 5'i adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 6 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Ülke genelinde yürütülen ortak operasyon sonucu örgüt faaliyeti çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapan suç örgütleri ile bağlantılı toplamda 14 şüphelinin de tutuklandığı bildirildi.

Son Güncelleme: 12.07.2018 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.