04 Haziran 2016 Cumartesi 20:33
Havalimanında Unutulan Eşyalar Satışa Çıkarıldı

Havalimanlarında unutulan eşyalar Fatih'te bir mağazada satışa çıktı. Unutulan eşyalar arasında cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, hediyelik eşyalar, güneş gözlükler gibi birçok ürün bulunuyor.

Havaalanlarında unutulan ve sahileri tarafından geri alınmayan ürünler ile gümrüğe takılan birçok ürün, belli bir süre bekletildikten sonra satışa çıkarıldı. Fatih Cerrahpaşa Caddesi üzerinde bir mağazada satışa sunulan eşyalar arasında aralarında akıllı cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, tabletler, güneş gözlükleri ile elektronik cihazların yer aldığı çok sayıda ürün bulunuyor.

Piyasa şartlarına göre fiyatların oldukça uygun olduğu belirten mağaza sahibi Lokman Şat, "İhale ile aldığımız ürünleri kısa süre içerisinde burada satıyoruz. Mağazada genellikle ikinci el ürünler bulunuyor. Bu tür ürünler elimizde binlerce var. Dolayısıyla fiyatları çok ucuz. Örneğin akıllı cep telefonlarının ikinci el fiyatları 500TL ile 600TL arasında. Ama biz mağazamızda 100TL'ye satıyoruz. Bilgisayarları da aynı fiyata satıyoruz. 1TL'ye kol saatleri var. Faturası olmadığı için gümrüğe takılan çok ayıda tavlayı 90TL yerine 20TL'ye veriyoruz. Havaalanlarında unutulan güneş gözlüklerini 20TL ile 30TL arasında satışa sunduk." açıklamasında bulundu.

Fiyatların oldukça uygun görülen eşyalara rağbetin yoğun olduğu görüldü.

Son Güncelleme: 04.06.2016 20:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.