08 Haziran 2016 Çarşamba 16:23
Havuzda Boğulan Efe Toprağa Verildi

Antalya'nın Kemer ilçesinde dün doğum günü kutlaması için gittiği sitenin havuzunda boğulan 4 yaşındaki Efe Çelik'in cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.

Olay dün öğle saatlerinde Aslanbucak Mahallesi'nde meydana geldi. Doğum günü kutlaması için gittiği sitenin havuzuna giren Efe Çelik arkadaşlarıyla oynamaya başladı. Bir süre sonra Efe'nin suda hareketsiz halde durduğunu gören davetliler çocuğu sudan çıkardı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin Kemer Yaşam Hastanesi'ne götürdüğü Efe Çelik doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından anne Perihan Çelik sinir krizleri geçirdi. Hastane önünde çaresizce bekleyen baba Mustafa Çelik ise "Allah'ım bu mübarek günde sesimi duy ya Rabbim. Allah'ım sen büyüksün sen bilirsin. Beni evlat acısıyla sınama ya Rabbim." diyerek feryat etti.

Oğlunun cansız bedenini kucağına alan anneyi eşi ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Efe Çelik'in Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilen cenazesi otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Efe Çelik'in cenazesi bugün Merkez Camii'ndeki öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Aslanbucak Mezarlığı'nda toprağa verildi. Anne ve baba Çelik güçlükle ayakta dururken aileye yakınları destek oldu. Ailenin tek çocuğu olan Efe Çelik'in teyzesiyle birlikte gittiği sitede eniştesinin de güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Yakınları ise oğullarını kaybeden Çelik çiftinin ikinci çocuklarını beklediklerini, Perihan Çelik'in 5 aylık hamile olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 08.06.2016 16:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.