16 Haziran 2016 Perşembe 17:28
Hayır Çarşısı Ramazanda Yüzleri Güldürüyor

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediyesi tarafından 13 Şubat'ta açılan "Hayır Çarşısı", ramazan ayında da ihtiyaç sahipleri için umut oluyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, hayırsever vatandaşların desteğiyle her geçen gün büyüyen Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı'nda, ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, beyaz eşya ve mobilya verildiği belirtildi.

On bir ayın sultanı ramazan ayında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının her zamankinden daha güçlü olduğu hatırlatılan açıklamada, "İl içinden, il dışından hayırsever hemşehrilerimizin desteğiyle güçlenen Hayır Çarşı'nda ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yüzleri gülüyor. Verilecek her destekle ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yüzünü güldürmeye devam edilecektir." denildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.