27 Mayıs 2016 Cuma 12:13
Hayvansever Öğretmen Hasta Köpeğe Sahip Çıktı

İpekyolu'nda bitkin halde dolaşan sokak köpeğine, hayvansever bir öğretmen sahip çıktı.

İlçenin Milli Egemenlik Caddesinde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan ve vücudunda yaralar bulunan bitkin haldeki köpeği gören İngilizce öğretmeni İlknur Beşinci, acı çeken hayvan için harekete geçti.

Kendisini görüntüleyen kameradan habersiz, en yakın bakkaldan köpek için su ve yiyecek temin eden Beşinci, kaldırımda oturarak köpeği beslemeye başladı.

Köpeğin durumu karşısında duygulanan ve ağlayan öğretmeni, çevredeki vatandaşlar teskin etmeye çalıştı.

Vatandaşların yardımıyla belediye ekiplerine ulaşan Beşinci, köpeğin durumunu anlattı. Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı ekipleri, mobil veteriner aracıyla bitkin haldeki köpeği alarak Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hayvan Hastanesine götürdü.

Burada tedavi altına alınan köpeğin, uyuz olduğu bildirildi.

Hayvansever öğretmen Beşinci, yaptığı açıklamada, köpeğin bu hali karşısında çok duygulandığını anlattı.

Ona bir hayvan gözüyle bakmadığını aynı oksijeni soluyan bir varlık olduğunu belirten Beşinci, şöyle dedi:

"Okuldan çıktım eve gidiyordum. O sırada bu bitkin köpekle karşılaştım. Köpeğin bitkin halsiz bir şekilde trafik ışıklarında karşıdan karşıya geçmeye çalıştığını gördüm. Yürüyemiyordu. Yolun ortasında kalan köpeği alarak kenara getirdim. Daha sonra bakkaldan su ve yiyecek aldım. Köpek suyu içerken çok duygulandım ve gözyaşlarımı tutamadım. Daha sonra köpeği olan biri geldi ve belediyeyi arayarak yardım istedim. Sokak hayvanlarına karşı tüm insanları duyarlı olmaya davet ediyorum."

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.