04 Mayıs 2016 Çarşamba 19:48
Hdp Milletvekili Garo Paylan'a Tepki

 Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği Genel Başkanı Göksel Gülbey, Anayasa Komisyonunda çıkan gerginlikte HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan'ın, sergilediği tutuma tepki göstererek, "Garo Paylan, Ermeni lobisinin kendisine verdiği görevi layıkıyla yapıyor. Ülkesinin dünyayı aldatarak karıştırdığı gibi o da meclisi karıştırmaya çalışıyor." dedi.

Gülbey, gazetecilere yaptığı açıklamada, HDP'li vekillerin mecliste sergiledikleri tutumun tek amacının, ülkeyi karıştırmak olduğunu belirtti.

Gülbey, HDP Milletvekili Garo Paylan ve beraberindekilerin amacının dış güçlere ve teröre hizmet olduğunu vurgulayarak, "Garo Paylan meclise girdiğinden beri şovmen ve provakatör hareketleriyle dikkat çekiyor. Komisyonda görüşmeler yapılırken ortalığı karıştırarak AK Parti ve HDP heyetinin arasındaki cereyanı tetikliyor, sonra da karşılık görünce çıkıp meydanlarda 'ben Ermeniyim diye bana saldırdılar, 30 saniyede 100 yumruk yedim' gibi sözler sergileyerek kendi hatalarını örtbas etmeye çalışıyor. Tıpkı ülkesinin yüz binlerce müslümanı katledip 'Türkler bizi katletti' demesi gibi. O gün ki Ermeni zihniyeti neyse, bu gün yapılan harekette aynısıdır." diye konuştu.

Gülbey, Anayasa Komisyonunda çıkan tartışmaların sebebinin Paylan ve onun zihniyetindekilerinden kaynaklandığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Paylan, Meclisi karıştırıyor. Ermeni ve terör üzerinden nemalanan basın kuruluşları ise bu olayları abartarak dünyaya servis ediyor. Halbuki bu basın kuruluşları tarafsız olsa Paylan'ın yıllardır bu mecliste yaptığı saygısız tutumları da ele alırdı. Bir Türk, Ermenistan meclisinde Paylan'ın şu an yaptığı hareketleri yapabilir miydi acaba. Görüldüğü gibi Paylan'da ülkesinin yaptığı gibi provakatörlük ve ajitasyon yaparak TBMM'yi karıştırıp dünyayı ise yanıltmaya çalışıyor."

Son Güncelleme: 05.05.2016 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.