16 Mayıs 2016 Pazartesi 13:28
'Hedefimiz 2016 Sonunda Türkiye Ekonomisine Kazanç Sağlamak'

Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş, Kasım 2015'te göreve geldikleri Kaynak Holding ve bünyesindeki şirketlerde, 2016 yılının ilk çeyreğinde azımsanmayacak büyüme ve ciro artışı sağlandığını belirterek, 2016 sonunda Türkiye ekonomisine kazanç sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Yapılan açıklamaya göre, Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş, holding bünyesindeki şirketlerin yöneticilerinin katıldığı toplantıda gelecek hedeflerini paylaştı.

Okumuş, 2016 yılının ilk çeyreğini değerlendirerek, kısa süre öncesinde yeniden yapılandırdıkları şirketlerin hak ettiği gücü yakalamayı başardığını ve ilerleyen dönemlerde de bu büyümenin devam edeceğine inandığını vurguladı.

Millileşen holdingin yatırımlarının eğitim, sağlık, teknoloji gibi her alanda artarak devam edeceğine dikkati çeken Okumuş, şunları da kaydetti:

"Kasım 2015’te göreve geldiğimiz Kaynak Holding ve bünyesindeki şirketlerde, 2016 yılının ilk çeyreğinde azımsanmayacak büyüme ve ciro artışı sağlandı. Elde ettiğimiz büyümeyi yine gücümüzü aldığımız milletimiz için harcıyoruz. Kilis'te bir okul yapıldı ve İstanbul'da bir derslik yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Eğitim, teknoloji, sağlık, Kaynak Holding olarak her zaman önceliğimiz oldu. Bu alanlarda kazanç sağlamanın yanı sıra milletimize katkı sağlamak da önemli görevlerimizin başında geliyor.

Sürat Teknoloji olarak Teknopark'ta 25 çalışanımızla ülkemize nasıl katkı sağlayabiliriz konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizden aldığımızı her anlamda ülkemizle paylaşmak için yenilenen vizyonumuz ve misyonumuz ile ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bünyemizdeki 72 şirket ve 13 bini aşkın çalışan ile hedefimiz, 2016’nın sonunda Türkiye ekonomisine kazanç sağlamak."

Son Güncelleme: 17.05.2016 16:10
Anahtar Kelimeler:
Kaynak Holding
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.