12 Mayıs 2016 Perşembe 11:33
Hekim Profil Ve Steelin '39. Yapı Fuarı'nda

Hekim Profil Satış ve Pazarlama Müdürü Erdem Çubukçuoğlu, "Yurt dışından birçok ülkeye ihracat yapıyoruz.Türkmenistan ve Arap ülkelerine ihracatımız daha yoğun." dedi.

Çubukçuoğlu, "39. İstanbul Yapı Fuarı"nda, çelik profillerin kullanım alanları ve kurulum aşamasındaki kolaylıklarıyla sağladığı avantajlar hakkında bilgi verdi.

 

Özel tasarım ve kaynaksız yapı teknolojisiyle çeliği soğuk şekillendirerek profil ürettiklerini belirten Çubukçuoğlu, "Ürünlerimiz son teknolojiye sahip robotlar sayesinde çapaksız kesim, mürekkep püskürtmeli markalama yaparak müşterilerimize kolaylık sağlamaktayız. Deneyimli satış personellerimiz, mimar ve mühendislerimiz, tecrübeli imalat personelimizle son derece kaliteli imalat yapan bir firmayız.

Müşteriler daha çok hafif çelik yapılarda kullanılan profilleri, endüstriyel tesislerde kullanılan ürünleri ve son zamanda güneş enerji santrallerinde (GES) kullanılan profilleri tercih ediyor.Yurt dışından birçok ülkeye ihracat yapıyoruz.Türkmenistan ve Arap ülkelerine ihracatımız ise daha yoğun.” diye konuştu.

Çubukçuoğlu, ürünlerinin çevre dostu olduğunu vurgulayarak, "Ürünlerimiz son derece sağlıklı ve doğaya uygun olarak üretilmekte. Sürdürülebilir binalarda katma değer yaratıyor. Enerji sektörüne de hizmet verdiğimiz için yenilenebilir enerji kaynaklarına da destek vermekteyiz.” ifadesini kullandı.

 

- “Artık 8 kata kadar, yüksek katlı hafif çelik yapı sistemiyle bina üretiyoruz"

 

Prefabrik Yapı AŞ’nin ön üretimli hafif çelik binalar ve ekolojik konteyner ürün gruplarını kapsayan Steelin markasının Satış ve Pazarlama Koordinatörü Yıldız Demir ise, çok yakın zamana kadar 3-4 katlı hafif yapı sistemine uygun binalar üretildiğini belirterek, "Fakat uyguladığımız modern teknoloji ve sıra dışı mimari tasarımları birleştirerek artık 8 kata kadar, yüksek katlı hafif çelik yapı sistemiyle binalar üretiyoruz.” dedi.

Ziyaretçileri fuar alanında kurulan çelik binalarına davet eden Demir şunları kaydetti:

"Prefabrik Yapı AŞ, Hekim Holding’in lokomotif firması. TÜYAP yapı fuarında Steelin markamızda buradayız. 2016’da öncelikli hedeflerimizden biri daha farklı ülkelere ihracat yapmaktı. Bu sene 100 farklı ülkeye ihracat hedefimizi gerçekleştirdik. Başta Almanya ve diğer Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın çok farklı ülkelerine ihracat yapıyoruz. Ağırlı olarak bu sene Avrupa ülkelerine ihracat söz konusuydu. Steelin, Avrupa normlarına uygun belgelere ve Avrupa'daki kullanıcıların ihtiyacına hitap edebilecek özelliklere sahip.

Steelin marka binalarımızda kullandığımız çelik, yüksek kaliteli galvaniz çelik profildir. Birleşim yerleri civata ve somon bağlantılı. Yüzey kaplama malzemelerinde kendi üretimimiz yanmaz levha kullanıyoruz. Kullandığımız malzemeler tamamen doğal. Steelin demek çevre dostu, sürdürülebilir binalar demektir."

Hekim Holding'in hafif çelik yapı markası Steelin bu yıl ilk defa katıldığı "39.İstanbul Yapı Fuarı"nda yeni teknolojileri ve yüksek katlı çelik yapılarıyla fuarda ziyaretçileriyle buluştu.

Steelin, hızlı inşa edilen hafif çelik yapı sistemi ve bu yapılarda kullanılan, statik hesabına göre belirlenen farklı kalınlık ve kesitlerde profil çeşitliliği sunuyor.

Yapı sektöründe bir çok alanda hizmet veren Steelin, konut, satış ofisi, okul, hastane, depo, hangar, sosyal tesis, fabrika ve benzeri geniş açıklıklı fonksiyonelliği ile alternatifli yapılarda ihtiyacı karşılıyor.

 

Son Güncelleme: 14.05.2016 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.