01 Haziran 2016 Çarşamba 13:33
Hizan Halk Eğitim Merkezi Ve Hadem, Yıl Sonu Sergisi Açtı

BİTLİS (AA) - Hizan Aile Destek Merkezi (HADEM) ve Hizan Halk Eğitim Merkezi, yıl sonu sergisi açıldı.

Hizan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercan Özdemir, açılış konuşmasında, HADEM ile ortak sergi açtıklarını söyledi.

Özdemir, şöyle konuştu:

"Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri, eğitimin tabana yayılması ve becerilerin artırılmasında önemli görevler üstlenmiştir. Vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel gelişimini sağlamak, onlara bilgi ve beceri kazandırmak, okuma yazma bilmeyenlere okuma yazma öğretmek, eksik kalan eğitimlerine yardımcı olmak ve bir üst öğretim sınavlarına hazırlamak, kültürel eserleri korumak, yaşatmak ve yaygılaştırmak kurslarımızın en önemli özelliğidir. İlçemizde bu kurslara yönelik çalışmalar olmuştur. İlçemizde 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı'nda 55 meslek edindirme, 41 sosyokültürel ve 26 okuma yazma kursu olmak üzere 122 kurs açtık. Bu kurslarda 914 kadın ve 1048 erkek olmak üzere toplam bin 962 vatandaşımıza kurs aldı."

Hizan Öğretmenevindeki serginin açılışına Hizan Kaymakamı Yakup Bölükbaşı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Şahin, kurum amirleri, öğretmenler, kursiyer ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:48
Anahtar Kelimeler:
HizanSergiAçılış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.