12 Mayıs 2016 Perşembe 14:33
Hizan'da 'Şehirler Ve Kültürler-yörelerimiz' Projesi

BİTLİS (AA) - Gençlik Merkezi tarafından "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında Hizanlı gençler Hasankeyf'i gezi düzenlendi.

Proje hakkında açıklamada bulunan Gençlik Merkezi Müdürü Mikail Kuzu, proje ile gençlerin kaynaşmalarının ve kültürel etkileşimde bulunmalarının amaçlandığını belirti.

Gençler arasında diyaloğun arttırılmasının ülkenin doğal, tarihi güzelliklerini yerinde görerek, ülkelerini daha çok sevmelerine katkı sağlayacağını ifade eden Kuzu," Amacımız gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan bütün projeleri gençlerimize en iyi şekilde sunmak ve bunlardan faydalanmalarını sağlamaktır. Bu etkinlikler sırasında gençlerimiz kendilerini geliştirme fırsatı bulurken, hayatın koşuşturması içinde yaşadıkları stresi en aza indirme şansını da bulmaktadırlar. Bu projeye katılan gençlerimize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Günübirlik olarak düzenlenen geziye katılan gençler, Hasankeyf’in tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.

Geziden memnun kaldıklarını belirten gençler, kendilerine bu imkanı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığına ve görevli gençlik liderlerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:32
Anahtar Kelimeler:
GeziHizan Gençlik Merkezi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.