12 Mayıs 2016 Perşembe 14:53
Hizanlı Öğrencilerden Resim Sergisi

BİTLİS (AA) - Hizan İstiklal Ortaokul öğrencileri, resim sergisi açtı.

Hizan öğretmen evinde düzenlenen sergi açılışında konuşan Okul Müdürü Mehmet Ekinci, resim sergisinin amacının çocukların yapmış olduğu eserlerin önemli olduğu duygusunu tattırmak, resim ve sanata olan ilgilerini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Yetenekli olan öğrencilerin keşfedilmesi ve öğrencilerin yaptıkları eserlerle öz güvenlerini artırmaları amaçlandığını ifade eden Ekinci, "Çalışmalarımızda doksana yakın resim ve tasarım ürünü bulunmaktadır. Eserlerimizde akrilik boya, kara kalem çalışmaları, taşlarla yapılan ve mozaik çalışmaları ve farklı teknikler yer aldı. Satılan eserler ile çocuklara gelir sağlandı." ifadelerini kullandı.

Sergi açılışına, Hizan Kaymakamı Yakup Bölükbaşı, İlçe Jandarma Komutanı Yübaşı Murat Şahin, İlçe Emniyet Amiri Kenan Rahat, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Hizan Öğretmenevinde, sergilenen serginin 2 gün boyunca açık kalacağı bildirildi.

Hizanlı Öğrencilerden Resim Sergisi

Hizanlı Öğrencilerden Resim Sergisi

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:31
Anahtar Kelimeler:
HizanResim Sergisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.