16 Haziran 2016 Perşembe 21:48
Hizmet Vakfı Keban Şubesi'nden İftar

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Keban ilçesinde, Hizmet Vakfı Keban Şubesi tarafından iftar verildi.

Fırat Mahallesi'nde bulunan hizmet binasında verilen iftara katılan Hizmet Vakfı Keban İlçe Temsilcisi Sıddık Erikli, burada yaptığı konuşmada, toplum olarak kişilerin birbirine karşı hoşgörü ve anlayışa ihtiyacı olduğunu belirtti.

Ramazan ayının önemine değinen Erikli, "Böylesi bir ortamda ailemiz, komşumuz, hemşehrilerimiz, dahası bir ülke olarak bizi bize kavuşturan, bizi sevgi ve hoşgörü ile aynı sofraya oturtan ramazan ayının her günü, her iftar sofrası fazlasıyla kıymetlidir.” diye konuştu.

İftara, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Kaya, Ziraat Bankası Keban Şube Müdürü Hüsnü Fidan, Keban Noteri Veysi Bozkurt, vakıf üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve davetliler katıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:46
Anahtar Kelimeler:
KebanIftar Programı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.