18 Haziran 2016 Cumartesi 13:28
Hozat Belediyesine Yeni Logo

TUNCELİ (AA) - Hozat Belediye yeni tasarlanan logosunun meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edilmesinin ardından kullanımına başlandığını bildirildi.

Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hozat Belediyesini daha iyi tanıtacak bir logo arayışının yapılan çalışma ile sonlandırıldığını söyledi.

Logonun estetik ve modern olduğunu belirten Polat, "Logomuzu değiştirmek için Hacettepe Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Necla Rüzgar ve yine akademisyen araştırma görevlisi Mehdi Saadeti ile yaptığımız görüşmeler sonucunda coğrafyamızı en iyi şekilde temsil edeceğini düşündüğümüz meşe yaprağını ve Zülfikar formu kullanmaya karar verdik. Meşe yaprağı direngenliği, yandıkça bitmemeyi ve içindeki Zülfikar formu da adaleti, hakkaniyeti temsil ediyor. Bu tasarımın bizleri en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyoruz. Logomuz belediye meclis üyelerimiz tarafından oy birliği ile kabul edildi ve kullanımına başladık." dedi.

Polat, logonun tasarımına emek veren Prof. Dr. Necla Rüzgar ve araştırma görevlisi Mehdi Saadeti'ye Hozat halkı adına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:53
Anahtar Kelimeler:
TunceliLogoHozat Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.