01 Haziran 2016 Çarşamba 14:08
Hozat'ta Sodes'le Yeteneklerim Destekleniyor Projesi

TUNCELİ (AA) - Hozat ilçesinde "SODES'le Yeteneklerim Destekleniyor" projesi kapsamında öğrencilere ayakkabı hediye edildi.

Hozat İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Temürboğa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürütülen SODES'le Yeteneklerim Destekleniyor projesiyle ilçedeki dar gelirli ailelerin çocuklarının bir takım ihtiyaçlarının giderilmesini hedeflediklerini belirtti.

Proje kapsamında maddi durumu iyi olmayan 55 öğrenci tespit edilerek ayakkabı hediye edildiğini ifade eden Temürboğa, şunları söyledi:

"İlçemizde eğitim öğretim gören öğrencilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için SODES kapsamında 'SODES'le Yeteneklerim Destekleniyor' projesini hazırladık. Projemiz kapsamında sosyal etkinliklere katılımıyla öne çıkan öğrencilerimizi ayakkabı ile ödüllendirmiştik. Son olarak maddi durumu iyi olmadığı ve başarılı olan öğrencilerin tespit edilerek ödüllendirilmesiyle bu sayı 100'e ulaştı.Projemiz kapsamında ilerleyen zaman diliminde de benzer çalışmalarla öğrencilerimizin ödüllendirilmesini ve imkanlarının düzeltilmesini sağlamaya çalışacağız."

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.