09 Ağustos 2019 Cuma 10:00
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz Vefat etti

Mehmet Yavuz vefat etti

​Kanser tedavisi gören HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Bir süre önce böbrek kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde vefat etti.

Mehmet Yavuz'un vefat haberini HÜDA PAR Genel Başkan Danışmanı Dr Halef Yılmaz, Twitter hesabından duyurdu.

Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

@MehmetYavuz_06 Hocamız Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Rabbim taksiratını affeylesin. Hoşnud olmayacağı hiçbir şeyle karşılaştırmasın. Çok sevdiği Peygamberimize Komşu, Salihler Zümresinden, Şehidler Tabakasında Cennetine kabul buyursun." 

Yavuz'un cenazesi saat 08.00’de Diyarbakır’dan memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesine götürülecek, Cuma Namazından sonra defnedilecek.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Fakültesinde Hakk'a ruhunu teslim eden Yavuz'un cenazesi bugün saat 08.00'de Diyarbakır'dan memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesine götürülecek.

Cuma namazından sonra Kahta Merkez Celaladdin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Yavuz'un taziyesi Muhammediye Camii Taziye Evi’nde kabul edilecek.

Son Güncelleme: 09.08.2019 11:19
Anahtar Kelimeler:
HÜDA PARMehmet Yavuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.