24 Haziran 2017 Cumartesi 10:33
Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı Şahin Karlıova'da

BİNGÖL (AA) - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, Karlıova ilçesine bağlı Taşlıçay köyünde düzenlenen iftar programına katıldı.

Şahin, iftar programında yaptığı konuşmada, Müslüman toplumların ve devletlerin Batı'nın oyunlarına gelinmemesi gerektiğini söyledi.

Bütün İslam ümmetinin üzerinde Batı'nın oyunlar oynadığını ifade eden Şahin, "Müslümanlara sahip çıkan Katar'ı bile boğmaya çalışıyorlar. Bizler içimizde adaletin mücadelesini verirken bile Amerika'ya İsrail'e Rusya'ya yarayacak adımlar atmamamız lazım. Amerika ile yol alan yine bir şekilde onların hışmına ve zulmüne uğrar." diye konuştu.

Şahin, oynanan oyunlara karşı akıllıca hareket edilmesi gerektiğini dile getirerek, "Birlik halinde olmazsak, inanın Batı bizimle oynamaya devam eder. İslam alemi uyanırsa hem ülkesine sahip çıkar hem zenginliklerine sahip çıkacak. İslam ümmeti olarak birlik, beraberliğe ve sevgiye ihtiyacımız var." dedi.

İftara, HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, Karlıova İlçe Başkanı Yavuz Bingöl de katıldı.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 24.06.2017 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.